top of page

Agrarisch loonwerk in regio Scharendijke

Lukt het jou niet om agrarische werkzaamheden in de regio Zeeland zelf uit te voeren en kan je wel wat hulp voor agrarisch loonwerk gebruiken? Maak kennis met agrarisch Loonbedrijf De Ruijter uit Scharendijke. Als loonbedrijf in agrarisch loonwerk is De Ruijter in een aantal werkzaamheden gespecialiseerd. Zo zijn we voor bijvoorbeeld kilveren en vaste mest uitrijden een heus begrip in Schouwen-Duivenland en de rest van Zeeland. Als agrarisch loonbedrijf bieden we ook voor jouw klus een passende oplossing.

Agrarisch loonwerk: kilveren en vaste mest uitrijden

Loonbedrijf de Ruijter heeft drie combinaties van rijden in piektijden. Als het moet, rijden deze zonder uitzondering ook in de avonduren. We zijn er stellig van overtuigd dat het 'treintje moet rijden'. Zo komen er bij het mest uitrijden een kraan en twee trekkers mee, inclusief Tebbe-mestkarren. Daardoor wordt er continu geladen en uitgereden. Daarentegen wordt de bodem door twee middelgrote Tebbe-mestkarren beter intact gelaten. Dit maakt het aantrekkelijk om ons bedrijf in te schakelen voor bijvoorbeeld kilveren en mest uitrijden.

Stro- en hooibalen persen

Niet alleen voor kilveren en mest uitrijden ben je bij ons aan het juiste adres. Je huurt ons ook gemakkelijk in voor ander agrarisch loonwerk in de regio Zeeland. Sinds jaar en dag is Loonbedrijf De Ruijter bijvoorbeeld ook actief in het persen van hooi en strobalen. We hebben daarvoor een aantal persen in ons bezit. Verhuur van machines, inclusief chauffeurs, behoort daarnaast ook tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de opties!

Reken op uitstekende kwaliteit

Als agrarisch expert biedt Loonbedrijf De Ruijter uit Scharendijke jouw onderneming diverse voordelen. Zo hebben we voor elke agrarische bouwklus een passende oplossing, maar mag je ook rekenen op een uitstekende kwaliteit. Neem contact met ons op via 06 22 57 60 13 en laat agrarisch loonwerk in de regio Zeeland en ver daarbuiten over aan een specialist!

 

Agrarisch loonwerk in Schouwen Duiveland

bottom of page