top of page

Weg- en waterbouw vanuit Scharendijke

Door de jaren heen is de expertise in grondwerken toegenomen, dus aannemers in de grond-, weg- en waterbouw die werkzaam zijn in de regio Zeeland zijn altijd welkom. Met name in de recreatiesector heeft Loonbedrijf De Ruijter uit Scharendijke een goede naam verworven door werkzaamheden in de weg- en waterbouw uit te voeren op vakantieparken en campings. De aanleg van nieuwe velden en het renoveren van leidingwerken maken deel uit van deze werkzaamheden. Voor klussen in de weg- en waterbouw doe je daarom een beroep op onze expertise en ervaring.

Aannemers in de grond-, weg- en waterbouw voor jouw klus

In de winterperiode is Loonbedrijf De Ruijter veel werkzaam in de recreatiesector. Niet alleen de aanleg van kabels en leidingen is ons toevertrouwd, wij kunnen ook de infrastructuur op de parken herindelen. Dankzij een ruim scala aan machines kunnen wij bij weg- en waterbouw met het juiste materiaal werken. Voor professionele aannemers in de grond-, weg- en waterbouw voor de regio Zeeland zit je bij De Ruijter in Scharendijke dus helemaal goed.

Aangenomen werk en grond dumperen

Gezien de ruime hoeveelheid machines is het een vanzelfsprekendheid dat deze voor allerlei projecten kunnen worden ingezet. Het werk in de aannemerij is er daarom het hele jaar door. De trekkers en dumpers van Loonbedrijf de Ruijter vormen een vertrouwd beeld in Schouwen-Duiveland en de rest van de provincie Zeeland. De New Holland trekkers met dumpers worden vaak ingezet voor aanvoer van grond, zand en gebroken puin.

Huur een machine met chauffeur

Het heeft altijd meerwaarde om Loonbedrijf De Ruijter uit Scharendijke in te schakelen in je zoektocht naar aannemers voor grond-, weg- en waterbouw. Wij zijn onder meer actief in de weg- en waterbouw in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Met een groot aanbod machines van de allerbeste kwaliteit bieden we voor elke klus de juiste oplossing. Het is ook mogelijk om voor je werkzaamheden bij ons een machine met chauffeur te huren. Neem daarom telefonisch contact met ons op via 06 22 57 60 13. Onze aannemers voor de grond- weg- en waterbouw staan graag voor je klaar, ongeacht de klus in Zeeland of ver daarbuiten. 

WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.01.48.jp
WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.01.49 (2
WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.01.48 (1
bottom of page