top of page

Passende oplossingingen

Bezorgen op locatie

Korte termijn beschikbaar

Midigraver

Ben je op zoek naar een midigraver voor je werk? Maak kennis met Loonbedrijf De Ruijter uit Scharendijke op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland. Wij staan garant voor de juiste oplossing in grond-, weg- en waterbouw door de verhuur van machines. Zo huur je bij ons bedrijf een graafmachine inclusief chauffeur. Dit doe je onder meer in de regio's Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Met ons uitgebreide aanbod bouwmachines is vind je zeker de machine die je zoekt.

Midigraver huren bij een specialist

Voor een midigraver zit je bij ons helemaal goed. Loonbedrijf De Ruijter uit Scharendijke is specialist in de verhuur van machines voor grond-, weg- en waterbouw voor projecten in de regio Zeeland. De midikraan is een veelgevraagde machine en verzet, ondanks zijn compactheid, bergen werk. Onze chauffeurs zijn specialisten en weten als geen ander hoe belangrijk resultaten zijn. Daarom wordt elke graafklus met succes geklaard en zit je niet langer met de handen in het haar.

WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.02.35 (1

Schakel ons in voor agrarisch loonwerk

Huur je midigraver bij Loonbedrijf De Ruijter en verzeker jezelf van de allerbeste kwaliteit. Onze machines zijn goed onderhouden en worden vakkundig bestuurd door onze ervaren chauffeurs. Naast de verhuur van allerlei soorten machines, schakel je ons ook in bij behoefte aan agrarisch loonwerk. Dit is een uitkomst bij onder anderen kilveren en mest uitrijden. Kom je handen tekort en kun je wel wat hulp gebruiken? Bij Loonbedrijf De Ruijter denken we graag met je mee en zorgen we voor voldoende mankracht.

Altijd een passend voorstel

Heb je op korte termijn in je werk als hovenier of aannemer een midigraver nodig voor jouw werkzaamheden in de regio Zeeland? Laat ons je helpen om je werk succesvol voort te zetten. Voor het huren van een kleine en mobiele graafmachine neem je telefonisch contact met ons op via 06 22 57 60 13. Wij staan je graag te woord en doen je met plezier een passend voorstel.
 

Bekijk ook

bottom of page