top of page

Passende oplossingingen

Bezorgen op locatie

Korte termijn beschikbaar

Trekker huren in Scharendijke 

Loonbedrijf De Ruijter is hét adres voor het huren van een trekker in de regio Zeeland. Ons verhuurbedrijf is gevestigd in Scharendijke. Bij ons staan kwaliteit en een nuchtere kijk op zaken centraal.

Een trekker huren is wel zo gemakkelijk

Een trekker huren is om meerdere redenen interessant. Je hoeft zelf geen exemplaar aan te schaffen en ook het behalen van een trekkerrijbewijs is niet noodzakelijk. Wij verhuren onze trekkers namelijk altijd inclusief chauffeur. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw en voeren we al jouw graafwerkzaamheden op efficiënte wijze uit. We werken snel en nauwkeurig en leveren uitstekende resultaten.

WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.02.35 (1

Ruim aanbod machines te huur

Bij Loonbedrijf De Ruijter in Scharendijke hebben we een veelzijdig aanbod machines te huur. Er zijn bijvoorbeeld minigravers voor kleine werkzaamheden beschikbaar. Voor het grote werk kun je kiezen voor een rupskraan. Naast de verhuur van machines zijn we ook actief als agrarisch loonwerkbedrijf. Dat houdt in dat we ook de mankracht voor je klus leveren als dat wenselijk is. De werkzaamheden waarbij we je ondersteunen variëren van kilveren tot vaste mest uitrijden op het land. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Voor elke klus een passende oplossing

Heb je op korte termijn een trekker nodig voor het uitvoeren van bepaalde werkzaamheden op het land of in de wegenbouw? Als verhuurbedrijf bieden we voor elke klus een passende oplossing. Dit maakt het zeker interessant om bij Loonbedrijf De Ruijter een kleine of grote trekker te huren voor jouw klus in regio Zeeland. Neem direct contact met ons op via 06 22 57 60 13 voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bekijk ook

bottom of page