top of page
WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.01.48 (1

Voor kleine karweien is deze kleine mini-kraan inzetbaar. Kan vrijwel overal komen door zijn kleine formaat.

Mini graver

WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.01.49.jp

Deze wielkraan is een veelgevraagde machine. De kraan is mobiel wat veel voordeel kan bieden op de bouwplaats. 

Wielkraan

WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.01.49 (3

Deze mobiele MiDi-kraan is een veelgevraagde machine. Mobiel, klein en toch verzet het veel werk. 

MiDi Graver

WhatsApp Image 2019-02-12 at 22.03.41.jp

Voor het grote werk beschikt de Ruijter over de rupskraan. Voor (grotere) projecten is deze rupskraan de aangewezen machine. 

Rupskraan

IMG_8183-2.jpg

Trekker en dumper zijn vanouds een veel gevraagde combinatie van loonbedrijf de Ruijter. De New Holland trekkers en Joskin dumpers zijn een bekend fenomeen op Schouwen Duiveland. 

Trekker en Dumper

Chauffeur wordt altijd meeverhuurd! 

Verhuur bouw- en graafmachines vanuit Scharendijke

Ben je op zoek naar verhuur voor bouwmachines, zoals kranen of een graafmachine, voor jouw project in de regio Zeeland? Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van grootse of gespecificeerde werkzaamheden? Loonbedrijf De Ruijter is een grondverzet- en verhuurbedrijf uit Scharendijke en verhuurt onder meer kranen, graafmachines en bouwmachines, uitsluitend met chauffeur. Dit kan onder andere in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Neem direct een kijkje bij ons uitgebreide aanbod machines en maak je keuze!

Verhuur graafmachine met chauffeur

Naar wat voor soort verhuur van bouwmachines je ook op zoek bent: bij Loonbedrijf De Ruijter hebben we het allemaal. Kies onder meer uit minigravers, wielkranen, trekkers, dumpers en rupskranen. De machines worden altijd bestuurd door een van onze gecertificeerde chauffeurs. Dan hoef je zelf niet voor een chauffeur te zorgen. Daar houdt onze service echter niet op, want wij leveren, als dat wenselijk is, ook grond en zand.

Verhuur van kranen en andere bouwmachines

Bij je keuze voor de verhuur van een graafmachine of andere bouwmachine gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar een partij uit de regio Zeeland die kwaliteit levert. Projecten moeten tenslotte snel worden opgeleverd en het is fijn als de machines je daar een handje bij helpen. Bij Loonbedrijf De Ruijter in Scharendijke zit je hiervoor goed. Wij zijn dé specialist in grond-, weg- en waterbouw en weten wat nodig is om goede resultaten te behalen.

Voor particuliere- en bedrijfsklussen

Zoek je een verhuur van bouwmachines voor particuliere- of bedrijfsklussen in de regio Zeeland? Ontdek de mogelijkheden om een machine inclusief chauffeur te huren bij Loonbedrijf De Ruijter in Scharendijke. Voor elke klus hebben we een passende oplossing, dankzij een breed aanbod aan bouwmachines bij onze verhuur. Direct een graafmachine of kraan uit onze verhuur nodig? Neem telefonisch contact met ons op via 06 22 57 60 13.
 

bottom of page